Despre Rever | online fashion boutique

Acest magazin este parte componenta a grupului Rever si este definit in continuare ca "online fashion boutique". Ce vrem sa spunem cu asta?

Rever | online fashion boutique este definit ca schimbarea paradigmei in shopping. Un stil. O evolutie si o realitate care asteapta sa fie descoperite, nu determinate. Rever este o experienta care nu a inceput si nu vrea sa continue in tiparele deja existente.  Cu alte cuvinte, nu vrem sa fim doar un magazin online multibrand de haine, ci vrem sa devenim un fashion hub, un agregator pentru o comunitate pasionata de moda si pentru care placerea de a face shopping de calitate, este ceva asumat!

Noi, cei de la Rever, credem ca experienta unei sesiuni de cumparaturi trebuie sa fie un proces care se modeleaza dupa tine si personalitatea ta, nu doar dupa marimile pe care le porti. Stim ca shoppingul ar trebui sa fie ceva placut. Ajuta la reconstruirea  increderii in sine sau sa la afisarea ei cand exista deja. Dar apoi apare vina. Prea putin timp sa decizi, prea putine magazine aproape de casa sau in drum spre serviciu, prea multe telefoane care suna… cand pentru cumparaturi pleaca mai multi bani decat ar trebui, sau cand la 100 de metri peste strada se gasesc aceleasi articole la preturi mai mici – multumirea shoppingului paleste.

Asadar, Rever nu crede in vina. Doar in zambetul de post-shopping !

La noi vei gasi produse de calitate, semnate de diversi producatori si designeri, oferite la preturi corecte, toate imbracate intr-o experienta de shopping diferita.

 
Recent adaugate