Plata, livrare si politica de retur

CONDITII DE PLATA SI LIVRARE

Modalitatile de plata acceptate sunt cash ramburs sau sistem bancar transfer/card. Pentru anumite produse este necesara plata unui avans de 30-50% din pretul produsului (prin sistem bancar), aceasta informatie fiind afisata pe pagina produsului respectiv.

 

Pentru livrarea coletelor folosim un partener de incredere: Posta Atlassib. Ei se asigura ca produsele comandate de dumneavoastra sa ajunga la timp si in cele mai bune conditii, in fiecare zi a saptamanii.

 

Transportul si returul sunt GRATUITE pentru comenzile platite cu cardul, indiferent de valoare sau pentru livrarea comenzilor platite ramburs, cu o valoare mai mare de 200 de lei. In alte conditii decat cele de mai sus, costul livrarii este de 20 lei. Termenul de livrare este intre 2 si 20 de zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in functie de specificatiile termenului de livrare al ficarui produs.

 

CONDITII DE RETURNARE

 

In primul rand, returnarea unui produs, este un drept legal pe care dumneavoastra il aveti. Ordonanta de Guvern nr. 130 din 2000, ce a fost completata de Legea 51 din 2003 - regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online, se pot returna, fara invocarea unui motiv anume. Asadar, in 10 zile de la achizitie puteti returna produsele cumparate de la Rever si veti primi suma platita, scazand costul livrarii (daca este cazul).

Nu se supun politicii de retur produsele ce nu sunt disponibile in stoc si necesita producerea lor dupa confirmarea comanzii. Toate produsele ce au un termen de livrare mai mare de 7 zile sunt date in productie dupa momentul confirmarii comenzii.

 

Rugamintea noastra catre clienti este ca produsele sa nu fi fost uzate. Nu suntem de acord cu practica in care un produs este cumparat, purtat 10 zile pe calendar si returnat cu urme de uzura. Aceia nu sunt clientii Rever. Vom returna contravaloarea de retur, insa doar pentru produsele care sunt returnate in aceleasi conditii in care au fost livrate catre tine.

 

Cum se poate returna un produs?

Procedura de returnare poate fi initiata direct din contul tau, dupa cum urmeaza:

Logare cont > istoric comenzi > vezi comanda ce urmeaza a fi returnata > apasa butonul de returnare > compleateaza campurile obligatorii, incluzand si descrierea defectelor sau motivului returnarii > finalizeaza comanda pentru retur

 

De asemenea, pentru o mai simpla procedura de returnare, ne poti trimite un e-mail pe adresa online@rever.ro . Te rugam sa introduci toate detaliile cu privire la comanda respectiva si te vom indruma in cel mai scurt timp.

 

Pentru produsele returnate, sumele vor fi platite catre tine in termen de aproximativ 30 de zile de la data returnarii.

 

Cu drag,

Rever

Recent adaugate